Athes logoAthes Logo
E-Mail Marketing

Jouw E-mailcampagnes

E-mailmarketing en automatisering zijn cruciaal voor het opbouwen van klantrelaties, het bevorderen van betrokkenheid en het maximaliseren van conversies. Door geavanceerde e-mailmarketingstrategieën en automatiseringstools te gebruiken, kun je gepersonaliseerde, doelgerichte e-mailcampagnes maken, de ROI verbeteren en de klantloyaliteit vergroten. Ontdek hoe e-mailmarketing en -automatisering jouw bedrijf kunnen helpen.

Social Media Advertising

Vergroot je merkbekendheid en bereik efficiënt jouw doelgroep via social media.

Google Ads

Snel en effeciënt bovenaan de zoekresultaten verschijnen in Google.

E-Mail Marketing

Bereik je doelgroep met relevante en gepersonaliseerde mailings.

SEO

Verbeter je organisch bereik en scoor beter in de zoekresultaten.

Hoe gaan we van start?

Online
marketing

1-1 gesprek

De eerste stap in onze emailmarketingcampagne begint met een diepgaand strategisch gesprek waarin we jouw bedrijfscultuur en de rol van e-mails in de customer journey verkennen. Deze waardevolle inzichten vormen de basis voor het opzetten van effectieve, gepersonaliseerde e-mailcampagnes, gebruikmakend van geavanceerde automatiseringstools zoals Mailchimp, Constant Contact, HubSpot, ActiveCampaign en GetResponse. We passen de juiste tool aan om jouw doelen te bereiken en maximale betrokkenheid en ROI te realiseren.

  • Wat wil je bereiken met e-mailmarketing?
  • Ervaringen en resultaten uit het verleden?
  • Kunnen we mailings automatiseren?

E-mailfunnels

We ontwikkelen e-mailfunnels om een effectieve e-mailmarketingstrategie te realiseren. We beginnen met het visualiseren en optimaliseren van de volledige funnel, waarbij we specifieke parameters en criteria gebruiken om doelgerichte e-mails te verzenden. Door gebruik te maken van e-mailmarketingsoftware en automatiseringstools, zorgen we voor gepersonaliseerde berichten, segmentatie en het bereiken van optimale engagement en conversies in onze e-mailcampagnes.

  • Welke criteria bepalen de segmentatie van onze e-maillijst?
  • Welke stappen zijn er nodig om de e-mailfunnels te implementeren?
  • Hoe vaak moeten we e-mails versturen binnen de funnel?

Testen & verzenden!

Zodra de volledige e-mailmarketingfunnel is geoptimaliseerd, gaan we over tot actie! We verzenden doelgericht e-mails volgens onze strategie en monitoren nauwgezet de resultaten. Indien nodig voeren we aanpassingen door om de prestaties te maximaliseren en jouw e-mailmarketingdoelen te bereiken.

  • Zijn er geen fouten in de e-mailinhoud of links?
  • Hoe is de click-through rate (CTR) en open rate?
  • Werken de CTA's effectief voor conversies?

Hogere Conversieratio

Wist je dat e-mailmarketingautomatisering kan leiden tot een gemiddeld 14,5% hogere conversieratio? Dit wordt bereikt door gerichte en gepersonaliseerde e-mails op het juiste moment te sturen, wat resulteert in betere betrokkenheid en meer conversies. Het gebruik van automatiseringstools, zoals geautomatiseerde e-mailflows en A/B-testen, kan de effectiviteit van je e-mailcampagnes aanzienlijk verbeteren en je helpen om meer waarde te halen uit je e-mailmarketinginspanningen. Wij helpen je er graag bij!

Gratis kennismakingsgesprek
Testimonials
“ Geweldige heren, altijd bereikbaar en behulpzaam. Ze hanteren altijd een uiterst professionele aanpak en leveren toch een heel persoonlijke service. Het is erg fijn samenwerken met Athes Agency! ”
Tom van Hooydonck
CEO Field 'n Feel
“ Perfecte service! Altijd klaar om te helpen. Mensen die van hun woord zijn. Top ”
Steven Merlier
CEO Merlier Slijperij
“ Altijd fijn samenwerken. Ze hebben kennis van zaken en spelen altijd kort op de bal. ”
Jan Farasyn
CEO Salute
“ Heel professioneel en nauwkeurig! Een plezier om met deze firma te werken, Resultaat ook knap! ”
Monique Lambert
CEO Field 'n Feel