Athes logoAthes Logo
Digitale Ontwikkeling

Geef uw online aanwezigheid innovatief vorm

Bij Athes agency geven we uw digitale toekomst vorm door middel van doelgerichte webontwikkeling, cutting-edge app creatie en proactief IT beheer. Onze gepassioneerde experts hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van op maat gemaakte oplossingen die de online aanwezigheid van bedrijven versterken en optimaliseren.

Met een diepgaand inzicht in de nieuwste technologieën en trends, brengen wij creativiteit en technische vaardigheden samen om buitengewone digitale ervaringen te creëren. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een responsieve website die jouw merk op de kaart zet, het bouwen van een intuïtieve app die de gebruikers betrekt, of het zorgen voor naadloos IT beheer om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos functioneert. Wij staan klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Web Development

Wij creëren dynamische en responsieve websites die de kern van jouw online aanwezigheid versterken.

Consultatie

Met onze doelgerichte consultatie helpen wij jou bij het formuleren van een digitale strategie die naadloos aansluit op jouw bedrijfsdoelen en de eisen van de moderne markt.

App Development

Onze app-ontwikkeling zet ideeën om in intuïtieve en boeiende mobiele ervaringen die jouw doelgroep betrekken.

IT beheer

Ons deskundige IT-beheerteam staat paraat om ervoor te zorgen dat jouw digitale infrastructuur soepel en veilig blijft draaien, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Hoe gaan we van start?

Online
marketing

1-1 gesprek

Elk project begint met een grondige strategische afstemming. We gaan in gesprek met jou om een diepgaand begrip te krijgen van jouw doelstellingen, visie en de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Door deze cruciale informatie te verzamelen, kunnen we een op maat gemaakte aanpak ontwikkelen die perfect aansluit bij jouw doelen en de eisen van de moderne digitale markt.

 • Welke werkmethode past het best voor het behalen van jouw doelstellingen?
 • Welke technologieën passen het beste bij uw project?
 • Welke uitstraling wil je het project geven om uw boodschap over te brengen?

Creatieve conceptie

Met een solide strategisch kader in gedachten, gaan onze getalenteerde ontwerpers en ontwikkelaars aan de slag met de creatieve conceptie van jouw project. Dit omvat het vormgeven van aantrekkelijke en functionele gebruikersinterfaces, het uitdenken van gebruiksvriendelijke navigatie en het creëren van visuele elementen die jouw merkidentiteit versterken. Bij elke stap streven we naar een naadloze gebruikerservaring die jouw doelgroep zal aanspreken.

 • Welke waarden hecht jij belang aan die uitgestraald moeten worden?
 • Hoe ziet de ideale oplossing voor uw klant er grafisch uit?
 • Hoe beïnvloeden we de onderbewuste gedachtegang van de klant om bepaalde acties uit te lokken?

Ontwikkeling en Implementatie

In deze fase zetten we de concepten om in tastbare digitale oplossingen. Onze ervaren ontwikkelaars gaan aan de slag met het schrijven van zuivere, efficiënte code en het implementeren van geavanceerde technologieën om jouw website of app tot leven te brengen. Gedurende dit proces houden we voortdurend contact met jou om ervoor te zorgen dat de ontwikkeling voldoet aan jouw verwachtingen en vereisten.

 • In welke technische aspecten moet jouw oplossing uitblinken?
 • Hoe uitgebreid moeten bepaalde functies zijn?
 • Hoe zorg ik ervoor dat ik de beste prestaties behaal voor mijn budget?

Optimalisatie & Onderhoud

Bij Athes Agency houdt onze betrokkenheid niet op na de lancering. We nemen de verantwoordelijkheid voor het continu monitoren, onderhouden en optimaliseren van jouw digitale oplossingen. Dit omvat regelmatige updates, beveiligingspatches en prestatieverbeteringen om ervoor te zorgen dat jouw online aanwezigheid altijd voorop loopt in een snel veranderende digitale wereld.

 • Werkt de toepassing zoals verwacht?
 • Dienen we ergens bij te sturen?
 • Kunnen we efficiënter werken als de originele work-flow uitstippelde?
Gratis kennismakingsgesprek
Testimonials
“ Geweldige heren, altijd bereikbaar en behulpzaam. Ze hanteren altijd een uiterst professionele aanpak en leveren toch een heel persoonlijke service. Het is erg fijn samenwerken met Athes Agency! ”
Tom van Hooydonck
CEO Field 'n Feel
“ Perfecte service! Altijd klaar om te helpen. Mensen die van hun woord zijn. Top ”
Steven Merlier
CEO Merlier Slijperij
“ Altijd fijn samenwerken. Ze hebben kennis van zaken en spelen altijd kort op de bal. ”
Jan Farasyn
CEO Salute
“ Heel professioneel en nauwkeurig! Een plezier om met deze firma te werken, Resultaat ook knap! ”
Monique Lambert
CEO Field 'n Feel