Athes logoAthes Logo
Adverteren Op Social Media

Social Media Marketing Plan

Door een grondige analyse van de customer journey, ontwikkelen we een krachtige en doeltreffende sociale media advertentiestrategie. Hierbij zorgen we ervoor dat jouw boodschap op het optimale sociale mediakanaal, op het juiste tijdstip, en op de meest geschikte plaats wordt gepresenteerd aan jouw specifieke doelgroep. Dit stelt je in staat om het maximale uit jouw sociale media advertising budget te halen en de ROI(Return On Investment) van jouw sociale media advertenties te optimaliseren.

Social Media Advertising

Vergroot je merkbekendheid en bereik efficiënt jouw doelgroep via social media.

Google Ads

Snel en effeciënt bovenaan de zoekresultaten verschijnen in Google.

E-Mail Marketing

Bereik je doelgroep met relevante en gepersonaliseerde mailings.

SEO

Verbeter je organisch bereik en scoor beter in de zoekresultaten.

Hoe gaan we van start?

Online
marketing

1-1 gesprek

Tijdens onze eerste strategische bespreking richten we ons op jouw campagnedoelstellingen en de beoogde aanpak voor je social media advertising op platforms zoals Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, TikTok en YouTube. We analyseren grondig je doelgroep, de geschikte advertentiekanalen en de boodschap die je wilt overbrengen op deze populaire sociale mediaplatforms. Als je al een lopende marketingstrategie hebt, onderzoeken we hoe deze naadloos geïntegreerd of aangepast kan worden om optimaal te voldoen aan je social media marketingdoelen.

 • Welke resultaten wil je bereiken?
 • Heb je ervaring met social media advertising?
 • Welke boodschap wil je overbrengen?

Doelgroepbepaling

Het nauwkeurig bepalen van je doelgroep is van essentieel belang in social media advertising. Het zorgt ervoor dat je je marketingbudget op een efficiënte manier gebruikt om de juiste mensen te bereiken. We analyseren specifieke demografische gegevens, gedragspatronen en interessekenmerken van potentiële klanten. Met een doordachte retargetingcampagne bereiken we ook mensen die al interesse hebben getoond in je producten of diensten. Dit verhoogt aanzienlijk de kans op conversies en optimaliseert de ROI. Onze expertise in social media advertising en marketingstrategieën stelt jouw bedrijf in staat om je doelen te bereiken.

 • Wat zijn de gedragskenmerken van je doelgroep?
 • Welke interesses hebben je potentiële klanten?
 • Welke sociale mediaplatforms gebruiken ze het meest?

KPI's & budget

Het definiëren van de juiste KPI's (Key Performance Indicators) is cruciaal in social media advertising. Deze variëren van het vergroten van zichtbaarheid en conversies tot verkoopstimulatie. We hanteren een vooraf bepaald budget op basis van jouw doelgroep en doelstellingen om de campagne optimaal te benutten. Tijdens de campagne monitoren we nauwlettend het budget om te waarborgen dat het wordt nageleefd.

 • Hoe verdelen we het budget over verschillende kanalen?
 • Welke prestatie-indicatoren meten we tijdens de campagne?
 • Wat zijn de kosten per conversie die we willen behalen?

Analyseren & Optimaliseren

Nu jouw social media advertising campagnes live zijn, is het cruciaal om regelmatig de resultaten te analyseren en de campagnes te optimaliseren. We passen de doelgroep aan, creëren nieuwe visuele content en herverdelen het budget indien nodig. Samen met jou bespreken we de volgende stappen en inzichten die we kunnen benutten voor toekomstige campagnes. Onze social media advertising experts gebruiken geavanceerde tools en strategieën om jouw KPI's te bereiken en jouw budget efficiënt te benutten. We streven ernaar om jouw doelen te overtreffen en meetbare resultaten te leveren.

 • Welke visuals presteren het beste?
 • Welke doelgroepaanpassingen zijn nodig?
 • Wat zijn de belangrijkste inzichten?
Gratis kennismakingsgesprek
Testimonials
“ Geweldige heren, altijd bereikbaar en behulpzaam. Ze hanteren altijd een uiterst professionele aanpak en leveren toch een heel persoonlijke service. Het is erg fijn samenwerken met Athes Agency! ”
Tom van Hooydonck
CEO Field 'n Feel
“ Perfecte service! Altijd klaar om te helpen. Mensen die van hun woord zijn. Top ”
Steven Merlier
CEO Merlier Slijperij
“ Altijd fijn samenwerken. Ze hebben kennis van zaken en spelen altijd kort op de bal. ”
Jan Farasyn
CEO Salute
“ Heel professioneel en nauwkeurig! Een plezier om met deze firma te werken, Resultaat ook knap! ”
Monique Lambert
CEO Field 'n Feel