Athes logoAthes Logo
Search Engine Advertising

Jouw Google Ads Strategie

Google Ads speelt een cruciale rol voor bedrijven! Het stelt je in staat om op een slimme manier advertenties te laten zien aan mensen die actief zoeken naar wat je te bieden hebt. Met de juiste zoekwoorden, aantrekkelijke advertenties en slim budgetbeheer kun je je zichtbaarheid vergroten, kosten beheersen en de juiste doelgroep bereiken. Het is als een krachtig hulpmiddel in je digitale marketingstrategie om klanten te trekken en je investering te laten renderen. Het is absoluut de moeite waard om te verkennen!

Social Media Advertising

Vergroot je merkbekendheid en bereik efficiënt jouw doelgroep via social media.

Google Ads

Snel en effeciënt bovenaan de zoekresultaten verschijnen in Google.

E-Mail Marketing

Bereik je doelgroep met relevante en gepersonaliseerde mailings.

SEO

Verbeter je organisch bereik en scoor beter in de zoekresultaten.

Hoe gaan we van start?

Online
marketing

Keywordanalyse

Een grondige keywordanalyse vormt de kern van het lanceren van een effectieve Google Ads-campagne. Onze experts onderzoeken lopende campagnes, identificeren optimalisatiemogelijkheden en bepalen welke keywords cruciaal zijn voor het versterken van uw online aanwezigheid, en welke nieuwe campagnes moeten worden gestart.

Doelstellingen

De tweede stap bij het opzetten van een succesvolle Google Ads-campagne is het bepalen van duidelijke doelstellingen. Deze doelen, zoals nieuwsbriefinschrijvingen, aankopen stimuleren of leads genereren, sturen de campagne. Ze stellen je in staat om later de return on investment (ROI) te meten, waarbij je de opbrengst afzet tegen de investering.

  • Welke acties willen we van potentiële klanten?
  • Hoe meten we het succes van de campagne?
  • Wat is het hoofddoel van de campagne?

KPI's & budget

In de volgende fase van het opstarten van een Google Ads-campagne is het van cruciaal belang om jouw KPI's (Key Performance Indicators) te definiëren en het budget strategisch toe te wijzen. Dit omvat het bepalen van meetbare doelen, zoals jouw CTR (Click-Through Rate), conversieratio en ROI (Return on Investment), en het vaststellen van zoekwoordbiedingen die in lijn zijn met deze doelstellingen. Het zorgvuldig beheren van het budget, inclusief dagelijkse uitgavenlimieten en biedstrategieën, is ook van groot belang om de efficiëntie van de campagne te waarborgen. Door deze stappen nauwkeurig uit te voeren, kun je de campagneresultaten optimaliseren en een succesvolle Google Ads-campagne lanceren.

Analyseren & Optimaliseren

Het pimpen en perfectioneren van Google Ads campagnes een doorlopend avontuur! We houden de prestaties nauwlettend in de gaten, finetunen zoekwoorden, voeren A/B-testen uit, en zorgen dat CTR en CPC in toom blijven. Door constante verbeteringen maximaliseren we de ROI voor jou. Het is onze geheime saus voor succesvol online adverteren!

Gratis kennismakingsgesprek
Testimonials
“ Geweldige heren, altijd bereikbaar en behulpzaam. Ze hanteren altijd een uiterst professionele aanpak en leveren toch een heel persoonlijke service. Het is erg fijn samenwerken met Athes Agency! ”
Tom van Hooydonck
CEO Field 'n Feel
“ Perfecte service! Altijd klaar om te helpen. Mensen die van hun woord zijn. Top ”
Steven Merlier
CEO Merlier Slijperij
“ Altijd fijn samenwerken. Ze hebben kennis van zaken en spelen altijd kort op de bal. ”
Jan Farasyn
CEO Salute
“ Heel professioneel en nauwkeurig! Een plezier om met deze firma te werken, Resultaat ook knap! ”
Monique Lambert
CEO Field 'n Feel