Athes logoAthes Logo
Zoekmachine optimalisatie

Jouw SEO Strategie

SEO (Search Engine Optimization) is enorm belangrijk binnen de marketingstrategie van jouw bedrijf. Het optimaliseren van de content op jouw website met behulp van strategieën zoals zoekwoordanalyse en on-page SEO verbetert de zoekmachineposities en zorgt voor meer organisch verkeer, wat leidt tot een grotere online zichtbaarheid en meer leads. Wij helpen je graag stijgen in de zoekresultaten!

Social Media Advertising

Vergroot je merkbekendheid en bereik efficiënt jouw doelgroep via social media.

Google Ads

Snel en effeciënt bovenaan de zoekresultaten verschijnen in Google.

E-Mail Marketing

Bereik je doelgroep met relevante en gepersonaliseerde mailings.

SEO

Verbeter je organisch bereik en scoor beter in de zoekresultaten.

Hoe gaan we van start?

Online
marketing

Keyword analyse

De eerste stap om je bedrijfs-SEO te verbeteren, is om wat 'speurwerk' te doen naar de juiste zoekwoorden. Dat betekent dat je moet achterhalen welke woorden en zinnen mensen gebruiken als ze op zoek zijn naar wat jij te bieden hebt. Vervolgens verwerk je die zoektermen slim in je website-inhoud en andere plekken waar ze van pas komen.

On-page SEO

Na de keywordanalyse is de tweede stap in SEO-optimalisatie het optimaliseren van on-page elementen. Dit omvat het aanpassen van meta-tags, zoals titels en beschrijvingen, het verbeteren van de URL-structuur, en het creëren van hoogwaardige, relevante content met behulp van de geïdentificeerde zoekwoorden en -zinnen.

Analyseren & Optimaliseren

Nadat we de on-page en off-page SEO opgefrist hebben, is het werk niet gedaan! We blijven de prestaties controleren om te weten de aanpassingen presteren en sturen bij waar nodig. Niet te vergeten is dat aanpassingen aan de website voor SEO optimalisatie niet meteen zichtbaar zijn in Google, deze worden geïndexeerd en zorgen op lange termijn voor positieve en langdurige resultaten.

Race Naar De Top!

De meeste mensen klikken op de eerste drie zoekresultaten in Google. Het eerste resultaat krijgt ongeveer 30% van de klikken, en het tweede zo'n 15%. Dus zorg ervoor dat je hoog staat in de Google Rankings als je wilt dat mensen op jouw site klikken. Het is als de race naar de top, en als je niet bovenaan staat, kan het lastig zijn om die aandacht te krijgen die je website verdient.

Gratis kennismakingsgesprek
Testimonials
“ Geweldige heren, altijd bereikbaar en behulpzaam. Ze hanteren altijd een uiterst professionele aanpak en leveren toch een heel persoonlijke service. Het is erg fijn samenwerken met Athes Agency! ”
Tom van Hooydonck
CEO Field 'n Feel
“ Perfecte service! Altijd klaar om te helpen. Mensen die van hun woord zijn. Top ”
Steven Merlier
CEO Merlier Slijperij
“ Altijd fijn samenwerken. Ze hebben kennis van zaken en spelen altijd kort op de bal. ”
Jan Farasyn
CEO Salute
“ Heel professioneel en nauwkeurig! Een plezier om met deze firma te werken, Resultaat ook knap! ”
Monique Lambert
CEO Field 'n Feel